Slagelse-virksomhed vinder prestigefyldt erhvervspris

End ikke en verdensomspændende krise har kunnet slå det vestsjællandske enterprise- og betonrenoveringsfirma KW Betonteknik ud af kurs. Virksomheden er nemlig for femte år i træk lykkedes med at skabe kontinuerlig vækst og levere så stærke finansielle resultater, at de nu kåres som Succesvirksomhed 2022. KW Betonteknik har netop fået overrakt den prestigefyldte erhvervspris og kan derfor bryste sig af at være blandt dansk erhvervslivs elite.

På baggrund af regnskaber fra mere end 350.000 danske virksomheder er vinderne af erhvervsprisen Succesvirksomhed 2022 nu fundet. Prisen uddeles hvert år til de 200 små og mellemstore virksomheder i region Sjælland, der over en femårig periode har haft størst succes målt på en række finansielle parametre. Og da regnskabsperioden blandt andet bød på en global pandemi og svære vilkår for erhvervslivet, er der ekstra meget at fejre.

En af de nykårede vindere er Slagelse-virksomheden KW Betonteknik, der er specialister i entreprise, projektplanlægning og betonhåndværk. Virksomheden har nemlig leveret et særligt bidrag til vækst og velstand i lokalområdet og til dansk økonomi som helhed:

- Det er en dejlig anerkendelse i en svær tid, hvor de fleste har været påvirket af globale kriser og økonomisk usikkerhed. Derfor har det været afgørende for os, at vi har været i stand til at tilegne os medarbejdere og samarbejdspartnere, der er professionelle og pålidelige i det arbejde, de laver, fortæller administrerende direktør, Kasper Wittendorff, og fortsætter:

- Vi har stort fokus på at finde og skabe kompetent arbejdskraft, og selvom vi ikke har konkrete målsætninger om vækst, så er det fulgt med som resultat af vores strategi. Vores succes bunder også i, at vi er omstillingsparate, og at vi adresserer udfordringerne, så snart de opstår. Derfor er denne erhvervspris også et kæmpe skulderklap til de medarbejdere, der er professionelle og hver dag udfører et solidt og pålideligt stykke arbejde i denne uforudsigelige tid.  

KW Betonteknik, der beskæftiger 45 medarbejdere på Rugvænget 3 i Slagelse, har netop fået overrakt erhvervsprisen bestående af en vinderstatuette og et diplom som et synligt bevis for deres indsats.

Succesvirksomheder hyldes for fjerde år i træk
Det er Spar Nord og BDO, der for fjerde år i træk hylder de danske små og mellemstore succesvirksomheder, som kontinuerligt formår at skabe vækst, stærke finansielle resultater og tager det lange seje træk.

Foruden de lokale hyldester bliver alle vinderne hædret til regionsfinale tirsdag den 1. november på Ledreborg Slot i Lejre, hvor den absolut bedste succeshistorie i regionen udpeges.

Om Succesvirksomhed 2022

Spar Nord og BDO stiftede i 2019 Succesvirksomhed, som er en erhvervspris, der anerkender de danske små og mellemstore virksomheder med mellem 10 og 999 årsværk. Succesvirksomhederne kvalificerer sig på baggrund af antal ansatte og vurderes ud fra performance på følgende parametre:

  • Vækst i resultat før skat de seneste fem år
  • Soliditetsgrad over 15 % i det seneste regnskabsår
  • Vækst i soliditeten målt over de seneste fem år
  • Evnen til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag

Virksomhederne bliver for hvert kriterie tildelt point, alt efter hvor godt de klarer sig. Det er det samlede antal point, der afgør, om en virksomhed bliver en del af de i alt 1.000 Succesvirksomheder.

Fonde, finansielle holdingselskaber, udenlandske datterselskaber, pengeinstitutter samt rådgivnings- og revisionsvirksomheder er ikke medtaget blandt de 1.000 Succesvirksomheder.

Om Spar Nord
Med flere end 440.000 kunder, cirka 1.600 medarbejdere og 58 lokale banker (filialer) over hele landet er Spar Nord blandt de største banker i Danmark. I 2021 leverede Spar Nord et resultat efter skat på 1.368 millioner kroner.

Spar Nord ejes af ca. 93.500 aktionærer.

For yderligere information se www.sparnord.dk

Om BDO
BDO Statsautoriserede revisionsaktieselskab er blandt landets største rådgivnings- og revisionsvirksomheder. BDO er 100 procent danskejet og -ledet. Alle aktionærer er arbejdende partnere i virksomheden, som har mere end 1.300 medarbejdere og 32 kontorer. I regnskabsåret 2020/2021 havde virksomheden en omsætning på 1.180 mio. kroner.

BDO er en del af det internationale BDO-netværk, der tæller cirka 100.000 medarbejdere i 165 lande. På verdensplan har BDO en omsætning på 11,8 mia. USD.

For yderligere information se www.bdo.dk

Publiceret d.
12. oktober 2022