Hovedstadens mest succesfulde virksomhed er kåret

Hovedstadens absolut bedste succeshistorie er fundet. Ved et event på Ledreborg Slot blev vinderen af erhvervsprisen Succesvirksomhed 2022 i Region Hovedstaden nemlig kåret, og det blev modebrandet Lollys Laundry, som løb med prisen.

Jan · Nyhedsrummet · Succesvirksomhed · Vindere · Lollys Laundry

I løbet af efteråret er 200 succesvirksomheder i Region Hovedstaden blevet hyldet med statuetter og lykønskninger, og tirsdag den 1. november skulle den absolut bedste erhvervsmæssige succeshistorie i regionen kåres i årets udgave af erhvervsprisen Succesvirksomhed. Det skete ved et event på Ledreborg Slot nær Lejre, hvor de mange succesvirksomheder var samlet for at blive hyldet af hinanden og repræsentanter fra initiativtagerne til prisen – Spar Nord og BDO.

Efter en velkomst fra Spar Nord og BDO indtog årets hovedtaler Claus Meyer scenen og satte ord på, hvad det vil sige at tage sin virksomhed fra spæd start til en succesvirksomhed. Og i umiddelbar forlængelse af det inspirerende oplæg blev sløret løftet for, hvem der kan kalde sig årets succesvirksomhed i Hovedstaden.

Og her blev det Lollys Laundry, som er et modebrand med base på Nørrebro, der løb afsted med den prestigefyldte erhvervspris. 

- Det er en stor cadeau at modtage en pris, som hylder det lange seje træk – for det er ikke nemt at drive en succesfuld virksomhed år efter år, og jeg er stolt af i fællesskab med mit team at have drevet en solid virksomhed i nu 15 år. At vi er lykkedes trods op- og nedture skyldes i høj grad, at vi formår at skabe kollektioner, som vores kunder vil have i deres klædeskab, siger Kamilla Borch Terkelsen Byriel, som er stifter, ejer og direktør i Lollys Laundry, og tilføjer:

- Derudover har vi været dygtige til at omstille os til omverdenen og hele tiden være nytænkende, og det er både udfordrende og virkelig spændende – men der er altså ingen livrem og seler, når man er iværksætter. Heldigvis har jeg et team, som griber udfordringerne, og samtidig er vi beriget af utrolig loyale kunder, som vil os.

Det lange seje træk hyldes
Udvælgelsen af de 200 succesvirksomheder i regionen er sket via et pointsystem, hvor virksomhederne har fået tildelt mellem 0 og 20,5 point for deres præstationer inden for en række finansielle parametre de seneste fem regnskabsår – det kræver således en særlig evne at opretholde succes flere år i træk for at komme i betragtning:

- Vi stiftede erhvervsprisen Succesvirksomheder for at hylde det lange seje træk. Det er skulderklappet til de mange danske virksomheder, som år efter år formår at levere solide resultater og stabil vækst. Virksomheder, der ikke blot kan levere på den korte bane, men kan holde momentum, går nemlig alt for ofte under radaren, og det vil vi gerne lave om på, lyder det fra bankdirektør Martin Kudsk Rasmussen fra Spar Nord, som suppleres af administrerende direktør Stig Holst Hartwig fra BDO:

- Med erhvervsprisen handler det ikke nødvendigvis om skyhøje vækstrater, men derimod om de bundsolide virksomheder, der formår at skabe kontinuerlig vækst og på den måde bidrage til udvikling og vækst i deres lokalområde og derigennem til dansk økonomi som helhed. Det er så at sige hverdagens helte, som er foregangsvirksomheder og en kilde til inspiration for os alle.

Publiceret d.
2. november 2022