Om Succesvirksomhed

Erhvervsprisen Succesvirksomhed anerkender og hylder de 1.000 virksomheder, som kontinuerligt formår at skabe vækst og stærke finansielle resultater.

Spar Nord og BDO stiftede erhvervsprisen i 2019 med et ønske om at hylde en helt særlig elite af mindre og mellemstore virksomheder i dansk erhvervsliv. Det er de 200 virksomheder i hver af landets regioner, der leverer et særligt bidrag til vækst og velstand i lokalområderne og til dansk økonomi som helhed.

Alle succesvirksomheder får en vinderstatuette, som synligt bevis for deres indsats. I hver region uddeler Spar Nord og BDO én hovedpris, som gives til en virksomhed, der har gjort sig særligt bemærket.

Såvel Spar Nord som BDO har tradition for langvarige samarbejdsrelationer med mindre og mellemstore virksomheder i Danmark – rygraden i dansk erhvervsliv. Der er således stor bevidsthed om, at det kræver noget helt særligt at skabe og opretholde en succes år efter år, og at det desværre ofte går uhørt hen. Det ændrer Succesvirksomhed ved.

Metode

Erhvervsprisen ’Succesvirksomhed’ anerkender danske virksomheder med mellem 10 og 1.500 årsværk.
For at komme i betragtning til at modtage prisen skal virksomhederne opfylde en række kriterier. Vores udvælgelse baserer sig på antal ansatte og tre centrale nøgletal: Resultat før skat, egenkapital og soliditet.

En succesvirksomhed skal som minimum kunne præsentere:

 

  • Vækst i deres resultat før skat de seneste fem år
  • Soliditetsgrad over 15 % i det seneste regnskabsår
  • Vækst i soliditeten målt over de seneste fem år
  • Evnen til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag.

Hvem står bag?

Spar Nord og BDO står bag erhvervsprisen Succesvirksomhed. Begge virksomheder har tradition for langvarige samarbejdsrelationer med små og mellemstore virksomheder i Danmark. Derfor ved vi, at det kræver noget helt særligt at skabe og opretholde en succes år efter år. Med Succesvirksomhed hylder vi de virksomheder, der lykkes med netop det.

Spar Nord Facade

Om Spar Nord

Med omkring 440.000 kunder, 1.600 medarbejdere og 60 lokale banker over hele landet er Spar Nord blandt landets største banker.

Vores forretningsmodel indebærer, at vi er tætte på vores kunder, og vi prioriterer personlige og langvarige relationer med vores kunder højt. Rent fysisk kommer det til udtryk i form af vores lokale banker, som betyder, at der i store dele af Danmark ikke er ret langt til den nærmeste Spar Nord-bank for vores kunder.

Bdo Facade (1)

Om BDO

BDO er med sine mere end 1.400 medarbejdere og 32 kontorer blandt landets største rådgivnings- og revisionsvirksomheder. Hos BDO kan danske virksomheder blandt andet få specialiseret rådgivning om alt fra revision og regnskab til skat, moms, GDPR, cybersikkerhed og generationsskifte.

BDO’s specialister og rådgivere dækker hele landet og tilbyder derfor indlevende rådgivning både lokalt og nationalt. Derudover giver det internationale BDO-netværk med kontorer i 164 lande adgang til et globalt udsyn, som åbner nye muligheder. Hos BDO er det således aldrig enten eller, men altid både og.