Københavnsk modebrand modtager erhvervspris

Herretøjsbrandet Les Deux er for femte år i træk lykkedes med at skabe kontinuerlig vækst og levere så stærke finansielle resultater, at de nu kåres som Succesvirksomhed 2022. Les Deux har netop fået overrakt den prestigefyldte erhvervspris og kan derfor bryste sig af at være blandt dansk erhvervslivs elite.

Succesvirksomhed · Nyhedsrum

På baggrund af regnskaber fra mere end 350.000 danske virksomheder er vinderne af erhvervsprisen Succesvirksomhed 2022 nu fundet. Prisen uddeles hvert år til de 200 små og mellemstore virksomheder i region Hovedstaden, der over en femårig periode har haft størst succes målt på en række finansielle parametre. Og da regnskabsperioden blandt andet bød på en global pandemi og svære vilkår for erhvervslivet, er der ekstra meget at fejre.

En af de nykårede vindere er det danske modebrand Les Deux, der sælges i mere end 900 europæiske butikker. Virksomheden har nemlig leveret et særligt bidrag til vækst og velstand i lokalområdet og til dansk økonomi som helhed:

- Selvom de seneste år har budt på forskellige udfordringer, har vi hele tiden bestræbt os på at have klare målsætninger og ambitioner om stadig at vækste. Det har været nødvendigt at kigge på det nuværende marked og omstille virksomheden, så mens andre har valgt at øge deres priser og skrue ned for produktionen, har vi i stedet valgt at bibeholde vores priser og fortsat med at åbne op i flere lande. Det handler om at turde tage nogle kalkulerede valg og at være omstillingsparat, og det er det, jeg tror, at vi er lykkes med inden for de seneste fem år, siger en glad indehaver af Les Deux, Andreas von der Heide, og fortsætter:

- Vi er utrolig glade for at vinde succesvirksomhedsprisen, da den er et bevis på og en fejring af, at vi gør det rigtige. Det er altid dejligt at blive anerkendt for sit hårde arbejde, og det er et kæmpe skulderklap til alle vores dygtige medarbejdere. 

Les Deux, der beskæftiger 110 medarbejdere, har netop fået overrakt erhvervsprisen bestående af en vinderstatuette og et diplom som et synligt bevis for deres indsats.

Publiceret d.
26. oktober 2022