For fjerde år i træk løber Hjørring-virksomhed med prestigefyldt erhvervspris

Succesvirksomhed · Nyhedsrummet · Erasmus Og Partnere

End ikke en verdensomspændende krise har kunnet slå nordjyske Erasmus & Partnere ud af kurs. Virksomheden er nemlig lykkedes med at skabe kontinuerlig vækst og levere så stærke finansielle resultater, at de nu kåres som Succesvirksomhed 2022 – og det er vel at mærke for fjerde år i træk, at virksomheden modtager hyldest som Succesvirksomhed.

På baggrund af regnskaber fra mere end 350.000 danske virksomheder er vinderne af erhvervsprisen Succesvirksomhed 2022 nu fundet. Prisen uddeles hvert år til de 200 små og mellemstore virksomheder i region Nordjylland, der over en femårig periode har haft størst succes målt på en række finansielle parametre. Og da regnskabsperioden blandt andet bød på en global pandemi og svære vilkår for erhvervslivet, er der ekstra meget at fejre.

Blandt dette års Succesvirksomheder er Hjørring-virksomheden Erasmus & Partnere, der yder teknisk rådgivning inden for bygge- og anlægssektoren i forbindelse med energi-, installations- og konstruktionsteknik samt brandrådgivning. Virksomheden er på baggrund af sine imponerende finansielle resultater og en flot vækstkurve netop blevet udnævnt som Succesvirksomhed 2022 og kan dermed bryste sig af at være modtager af erhvervsprisen for fjerde år i træk:

- I en så uforudsigelig og ustabil tid betyder denne erhvervspris og hyldest rigtigt meget for os. Vi er enormt stole over at vinde prisen nu for fjerde år i træk, og det er dejligt med så stort et skulderklap, der bekræfter, at vores strategi om at vækste i et naturligt tempo og ikke handle spontant eller satse for stort har været det rigtige at gøre, fortæller administrerende direktør, Thomas Ellitsgaard, og tilføjer:

- Nøglen til vores succes bunder i høj grad i vores medarbejdere og vores evne til at tilegne os de rigtige medarbejdere med de helt rette kompetencer. Vi prioriterer at holde fast i og videreuddanne vores medarbejdere som en fast del af virksomheden fremfor at ansætte på projektbasis. Det er et resultat af vores strategi, der hele tiden har taget udgangspunkt i naturlig, jævn vækst, som vi kan planlægge ud fra, og som virksomheden kan følge med til.

Erasmus & Partnere, der er beliggende på Åstrupvej 10 i Hjørring, har netop fået overrakt erhvervsprisen bestående af en vinderstatuette og et diplom som et synligt bevis for deres indsats.

Publiceret d.
12. oktober 2022