For anden gang belønnes Aars-virksomhed med prestigefyldt erhvervspris

Succesvirksomhed · Nyhedsrummet · Nordkabel

End ikke en verdensomspændende krise har kunnet slå Vesthimmerlandske Nordkabel ud af kurs. Virksomheden er nemlig lykkedes med at skabe kontinuerlig vækst og levere så stærke finansielle resultater, at de nu kåres som Succesvirksomhed 2022 – og det er vel at mærke for anden gang, at virksomheden modtager hyldest som Succesvirksomhed.

På baggrund af regnskaber fra mere end 350.000 danske virksomheder er vinderne af erhvervsprisen Succesvirksomhed 2022 nu fundet. Prisen uddeles hvert år til de 200 små og mellemstore virksomheder i region Nordjylland, der over en femårig periode har haft størst succes målt på en række finansielle parametre. Og da regnskabsperioden blandt andet bød på en global pandemi og svære vilkår for erhvervslivet, er der ekstra meget at fejre.

Blandt dette års Succesvirksomheder er Aars-virksomheden Nordkabel, der er specialiseret i alle former for el- og ledningsarbejde. Virksomheden er på baggrund af sine imponerende finansielle resultater og en flot vækstkurve netop blevet udnævnt som Succesvirksomhed 2022 og kan dermed bryste sig af at være modtager af erhvervsprisen for anden gang:

- Vi er enormt stolte over igen at modtage succesvirksomhedsprisen, og det er et skulderklap til alle i virksomheden. Det er en stor motivation at blive lagt mærke til og anerkendt for det arbejde, vi udfører både ude i lokalområdet og på landsplan. Vi er en virksomhed, der består af medarbejdere, som hver dag løfter en fælles opgave, og derfor er prisen især et bevis på, hvor dygtige og kompetente medarbejdere vi har, siger en glad direktør og medejer af Nordkabel, Henrik Hassing.  

- Inden for vores branche har vi i de seneste år stået overfor en rekrutteringsudfordring, og derfor har vi valgt at øge indsatsen gennem en mere målrettet rekrutteringsprocedure blandt andet på de sociale medier, som har vist sig at være en succes. Derudover er det også vigtigt for os at skabe en attraktiv og rummelig arbejdsplads for alle vores ansatte, som bidrager til, at vi fastholder vores medarbejdere.  

Nordkabel, der har hovedsæde på Vestre Boulevard i Aars, har netop fået overrakt erhvervsprisen bestående af en vinderstatuette og et diplom som et synligt bevis for deres indsats.

Publiceret d.
12. oktober 2022