Aarhus-virksomhed vinder prestigefyldt erhvervspris

End ikke en verdensomspændende krise har kunnet slå det midtjyske digitale performancebureau Searchmind ud af kurs. Virksomheden er nemlig for femte år i træk lykkedes med at skabe kontinuerlig vækst og levere så stærke finansielle resultater, at de nu kåres som Succesvirksomhed 2022. Searchmind har netop fået overrakt den prestigefyldte erhvervspris og kan derfor bryste sig af at være blandt dansk erhvervslivs elite.

På baggrund af regnskaber fra mere end 350.000 danske virksomheder er vinderne af erhvervsprisen Succesvirksomhed 2022 nu fundet. Prisen uddeles hvert år til de 200 små og mellemstore virksomheder i Region Midtjylland, der over en femårig periode har haft størst succes målt på en række finansielle parametre. Og da regnskabsperioden blandt andet bød på en global pandemi og svære vilkår for erhvervslivet, er der ekstra meget at fejre.

En af de nykårede vindere er Aarhus-virksomheden Searchmind, der er specialister i datadrevet digital marketing. Virksomheden har nemlig leveret et særligt bidrag til vækst og velstand i lokalområdet og til dansk økonomi som helhed:

- Vi er et bureau, der fokuserer på at yde en indsats, som giver mest muligt afkast for vores kunder. Vi vil undgå at gøre tingene for komplekse, og i stedet tror vi på, at en god kemi og samarbejde mellem bureau og kunde er vejen til succes. Med kun seks år på markedet befinder vi os stadig på en vækstrejse, og derfor er det en stor anerkendelse at få overrakt succesvirksomhedsprisen, siger en glad CEO og partner i Searchmind, Anders Bjerre, og tilføjer:  

- Med en grundlæggende ambition om at være et attraktivt bureau ikke blot for vores kunder, men også for vores medarbejdere, bestræber vi os på at skabe et godt arbejdsmiljø med fokus på medarbejdernes personlige og professionelle udvikling gennem individuelle målsætninger og strategiplanlægning. Samtidig er fællesskab og vidensdeling også vigtige værdier for os – og prisen er naturligvis et stort skulderklap til vores dygtige medarbejdere, som leverer gode resultater, der i sidste ende bidrager til at skabe de bedste betingelser for vores kunder.  

Searchmind, der beskæftiger 60 medarbejdere på Klostergade 28 i Aarhus C, har netop fået overrakt erhvervsprisen bestående af en vinderstatuette og et diplom som et synligt bevis for deres indsats.

Succesvirksomheder hyldes for fjerde år i træk
Det er Spar Nord og BDO, der for fjerde år i træk hylder de danske små og mellemstore succesvirksomheder, som kontinuerligt formår at skabe vækst, stærke finansielle resultater og tager det lange seje træk.

Foruden de lokale hyldester bliver alle vinderne hædret til regionsfinale torsdag den 3. november i Centralværkstedet i Aarhus, hvor den absolut bedste succeshistorie i regionen udpeges.

Om Succesvirksomhed 2022

Spar Nord og BDO stiftede i 2019 Succesvirksomhed, som er en erhvervspris, der anerkender de danske små og mellemstore virksomheder med mellem 10 og 999 årsværk. Succesvirksomhederne kvalificerer sig på baggrund af antal ansatte og vurderes ud fra performance på følgende parametre:

  • Vækst i resultat før skat de seneste fem år
  • Soliditetsgrad over 15 % i det seneste regnskabsår
  • Vækst i soliditeten målt over de seneste fem år
  • Evnen til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag

Virksomhederne bliver for hvert kriterie tildelt point, alt efter hvor godt de klarer sig. Det er det samlede antal point, der afgør, om en virksomhed bliver en del af de i alt 1.000 Succesvirksomheder.

Fonde, finansielle holdingselskaber, udenlandske datterselskaber, pengeinstitutter samt rådgivnings- og revisionsvirksomheder er ikke medtaget blandt de 1.000 Succesvirksomheder.

Om Spar Nord
Med flere end 440.000 kunder, cirka 1.600 medarbejdere og 58 lokale banker (filialer) over hele landet er Spar Nord blandt de største banker i Danmark. I 2021 leverede Spar Nord et resultat efter skat på 1.368 millioner kroner.

Spar Nord ejes af ca. 93.500 aktionærer.

For yderligere information se www.sparnord.dk

Om BDO
BDO Statsautoriserede revisionsaktieselskab er blandt landets største rådgivnings- og revisionsvirksomheder. BDO er 100 procent danskejet og -ledet. Alle aktionærer er arbejdende partnere i virksomheden, som har mere end 1.300 medarbejdere og 32 kontorer. I regnskabsåret 2020/2021 havde virksomheden en omsætning på 1.180 mio. kroner.

BDO er en del af det internationale BDO-netværk, der tæller cirka 100.000 medarbejdere i 165 lande. På verdensplan har BDO en omsætning på 11,8 mia. USD.

For yderligere information se www.bdo.dk

Publiceret d.
12. oktober 2022