Hyldest til 1.000 virksomheder og kåring af regionsvindere

Vi har for femte år i træk hyldet og anerkendt 1.000 virksomheder på tværs af hele Danmark– fra dygtige smedevirksomheder til modehuse og store industrivirksomheder. 

Vores jury vælger den mest bemærkelsesværdige indstilling fra hver region blandt de mange nominerede virksomheder og udråber dem som regionsvindere. Vi vurderer ud fra aspekter som historie, ledelsesstil, initiativer, omstillingsparathed, ESG og andre uventede kvaliteter. 

Region Nordjylland

Nordthy A/S

Produktion af slik og kager.

I 1966 startede Børge Lukassen med en kagebilforretning, der voksede gennem årtier. I 90'erne tilpassede de sig og skabte Nordthy-brandet, der i dag sælges i supermarkeder i Danmark og Norden.

Region Midtjylland

The Army Painter Aps

Detailhandel med hobbyartikler.

Bo Penstoft og Jonas Færing har omdannet håndmalede spilfigurer til en millionforretning siden 2007. Deres Skanderborgvirksomhed sælger maling og tilbehør til figurer, som anvendes i bræt- og krigsspil.

Region Syddanmark

Kompan A/S

Leverandør af legereskaber og fitnessudstyr.

Kompan producerer kreativt udendørs legepladsudstyr til alle aldre samt skaber mødesteder for leg og udvikling. Deres sikkerhedsgodkendte redskaber opfordrer til fysisk og social udvikling og læring på legepladser, både offentlige og private.

Region Sjælland

Planets Pride A/S

Engroshandel med fisk og fiskeprodukter.

Planets Pride leverer bæredygtige frosne skaldyrsprodukter til europæiske fødevareleverandører og detailhandlere med fokus på bæredygtighed, kvalitet, naturlighed og prisvenlighed.

Region Hovedstaden

CN3 A/S

Udvikling af informationsteknologi indenfor byggeri- og anlægsarbejde.

CN3 tilbyder digitale bygge- og anlægsydelser som 3D Engineering, VDC og digital projektstyring. De fungerer som bindeled mellem projektering og udførelse og betjener kunder som bygherrer, ingeniører og entreprenører.