Design og kvalitet går ikke af mode

I 2021 modtog designmøbelvirksomheden ONECOLLECTION erhvervsprisen Succesvirksomhed. En pris, der hylder de danske små og mellemstore virksomheder, der har formået et at skabe vækst og solide finansielle resultater - år efter år.

I 2021 udpegede Spar Nord og BDO for tredje år i træk erhvervsprisen Succesvirksomhed. Prisen bliver givet til de 1.000 af landets små og mellemstore virksomheder, der har imponeret med deres evne til år efter år at levere solide resultater og høj vækst. Én af de virksomheder, der modtog prisen i 2021, var designmøbelvirksomheden ONECOLLECTION fra Ringkøbing.

ONECOLLECTION udvikler, producerer og markedsfører møbler, primært af møbellegenden Finn Juhl, men også af andre danske designere. I det daglige arbejde har virksomheden stort fokus på at levere på et højt niveau - både designmæssigt og kvalitetsmæssigt. Hans Henrik Sørensen er partner i ONECOLLECTION, og han glad for den anerkendelse, der følger med at være udpeget som succesvirksomhed.

E14 · Foto

- Vi har ikke stræbt efter at blive en Succesvirksomhed, men vi har stræbt efter at skabe en kultur, som er bærende. Og vi stræber efter at have medarbejdere, der synes arbejdet er spændende, og som er engagerede og er med på rejsen. Vi holder værdierne højt og går ikke på kompromis. At vi så har fået en succes ud af, det er jo bare skønt.

Hans Henrik Sørensen
Partner i ONECOLLECTION

Publiceret d.
10. maj 2022