Vindere af Succesvirksomhed 2019

Region Hovedstaden

Pascal

Vinderen af erhvervsprisen Succesvirksomhed 2019 i Region Hovedstaden blev Herlev-virksomheden Pascal. Det blev offentliggjort ved en stor prisevent i Mogens Dahl Koncertsal i København torsdag eftermiddag. Udover en samlet vinder blev der også uddelt særpriser inden for digital omstilling og jobskabelse.

Region Midtjylland

Dilling

Vinderen af erhvervsprisen Succesvirksomhed 2019 i Midtjylland blev Herning- virksomheden Dilling, som har klaret sig bedst blandt 89.500 virksomheder i regionen. Det blev offentliggjort ved en stor prisevent på Centralværkstedet i Aarhus tirsdag eftermiddag. Udover en samlet vinder blev der også uddelt særpriser inden for digital omstilling, jobskabelse og bæredygtighed.

Region Nordjylland

Intech

Vinderen af erhvervsprisen Succesvirksomhed 2019 i Region Nordjylland blev Brønderslev-virksomheden Intech. Det blev offentliggjort ved en prisevent i Musikkens Hus torsdag eftermiddag. Udover en samlet vinder blev der også uddelt særpriser inden for digital omstilling, jobskabelse og bæredygtighed.

Region Sjælland

Center Air Pilot Academy

Vinderen af erhvervsprisen Succesvirksomhed 2019 i Region Sjælland blev pilotskolen Center Air Pilot Academy, der har hjemme i Roskilde. Det blev offentliggjort ved en prisevent på Snekken Trattoria i Roskilde fredag formiddag. Udover en samlet vinder blev der også uddelt særpriser inden for digital omstilling og jobskabelse.

Region Syddanmark

PolyTech

Vinderen af erhvervsprisen Succesvirksomhed 2019 i Region Syddanmark blev Bramming-virksomheden PolyTech. Det blev offentliggjort ved en prisevent på Koldinghus onsdag eftermiddag. Udover en samlet vinder blev der også uddelt særpriser inden for digital omstilling, jobskabelse og bæredygtighed.