Nordsjællandsk advokatvirksomhed modtager erhvervspris

PRESSEMEDDELELSE

Spar Nord  ǀ BDO
København, den 24. september 2019

Den nordsjællandske advokatvirksomhed WTC advokaterne har netop fået overrakt erhvervsprisen Succesvirksomhed 2019. Virksomheden klarer sig bedst blandt ca. 150.000 virksomheder i Region Hovedstaden.

Spar Nord og BDO har fundet de 200 virksomheder i Region Hovedstaden, som over en femårig periode har haft størst succes målt på en række finansielle nøgletal. De 200 virksomheder får tildelt den nystiftede erhvervspris Succesvirksomhed 2019, der fremover hvert år skal uddeles til de i alt 1.000 virksomheder – 200 for hver af landets fem regioner – der leverer de mest overbevisende finansielle resultater.

En af de nykårede vindere er advokatvirksomheden WTC advokaterne A/S med afdelinger i Hillerød og Helsingør. Advokatvirksomheden rådgiver inden for de fleste retsområder, hvor rådgivningen ydes af specialister:

– Vi har i mange år sat mål og delmål for WTC advokaterne, og vi er meget bevidste om ledelsesmæssigt at drive vores virksomhed i en bestemt retning. Derfor har vi over de seneste år blandt andet haft stort fokus på at specialisere os. Det har givet vores medarbejdere en stor faglig indsigt i det område, de hver især sidder med, og vi er således overbeviste om, at det fokus har gjort, at vi driver en succesfuld virksomhed, siger advokat og partner David Slatcher fra WTC advokaterne og fortsætter:

– Så at vi nu får en pris af Spar Nord og BDO, er et skulderklap og en anerkendelse af det arbejde, vi hver dag lægger i virksomheden.

WTC advokaterne beskæftiger i dag cirka 40 medarbejdere fordelt på virksomhedens to afdelinger henholdsvis på Slotsgade 36B i Hillerød og Stengade 37 i Helsingør. WTC advokaterne har netop fået overrakt prisen af repræsentanter fra Spar Nord og BDO, der består af en Succesvirksomhed-statuette og et diplom.

Formålet med prisen er at hylde de mindre og mellemstore virksomheder i dansk erhvervsliv, som leverer et særligt bidrag til vækst og velstand i lokalområderne, og som mestrer det lange seje træk. Det er typisk virksomheder, som ikke nødvendigvis får opmærksomhed med innovative produkter, storstilede eksporteventyr eller kortvarige og lodrette vækstrater, men som er hverdagens helte.

Senere på efteråret afholder Spar Nord og BDO en finale, hvor den absolut største succeshistorie i Region Hovedstaden udpeges og fejres. Derudover uddeles tre særpriser til virksomheder, der har udmærket sig inden for bæredygtighed, jobskabelse og digital omstilling.

 

Fakta om ”Succesvirksomhed 2019”

Spar Nord og BDO har udviklet en ny metode til at identificere landets mest succesfulde virksomheder. Samtlige danske virksomhedsregnskaber de seneste fem år er blevet gennemgået, og alle virksomheder har fået mellem 0 og 20,5 point. Her skiller 200 virksomheder pr. region sig ud målt på følgende parametre:

  • Kontinuerlig vækst i resultat før skat for de seneste fem år: Kan resultere i mellem 0 og 5,5 point.
  • Sundhed i seneste regnskabsår: Soliditetsgrad i procent: Kan resultere i mellem 1 og 3 point.
  • Kontinuerlig vækst i egenkapital: Konsolidering, der tillader investering: Kan resultere i mellem 1 og 6 point.
  • Forrentning af egenkapital: Evnen til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag: Kan resultere i mellem 1 og 6 point.

Ikke-finansielle holdingselskaber, ejendomsselskaber, fonde samt virksomheder med over 1.000 ansatte er ikke medtaget i analysen. Læs mere om ”Succesvirksomhed 2019” her: www.succesvirksomhed.dk.

 

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

  • Presseservice: Leif Lind Simonsen, Spar Nord, mobil 2527 0330 og e-mail: lsi@sparnord.dk
  • Pressekontakt: Jeppe Schyth Olsen, BDO, mobil: 4196 1960 og e-mail: jsc@bdo.dk

 

Om Spar Nord

Med omkring 390.000 kunder, cirka 1.500 medarbejdere og 49 lokale banker (filialer) over hele landet er Spar Nord blandt de største banker i Danmark. I 2018 leverede Spar Nord et resultat efter skat på 920 millioner kroner.

Spar Nord ejes af cirka 103.000 aktionærer. For yderligere information se www.sparnord.dk.

 

Om BDO

BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab er landets fjerdestørste rådgivnings- og revisionsvirksomhed. BDO er 100 procent danskejet og -ledet. Alle aktionærer er arbejdende partnere i virksomheden, som i regnskabsåret 2017/18 har mere end 30 kontorer, over 1200 ansatte og en årlig omsætning på 1 mia. kr.

BDO er del af det internationale BDO-netværk, der tæller ca. 80.000 medarbejdere i mere end 160 lande. På verdensplan har BDO en omsætning på USD 8,9 mia. For yderligere information se: www.bdo.dk