Nøglen er faglig stolthed og begge ben på jorden

Installationsvirksomheden Erik Lytzen A/S er en af de 1.000 små og mellemstore virksomheder, der i 2021 modtog erhvervsprisen Succesvirksomhed. En pris, der bliver tildelt danske små og mellemstore virksomheder, der gennem mange år har skabt vækst og solide økonomiske resultater.

Erhvervsprisen Succesvirksomhed blev i 2021 uddelt for tredje år i træk. Bag prisen står Spar Nord og BDO, der ønsker at hylde den helt særlige gruppe af små og mellemstore virksomheder, der år efter år leverer solide resultater og høj vækst. En af modtagerne af prisen i 2021 var teknikinstallationsvirksomheden Erik Lytzen A/S.

Erik Lytzen A/S, der blev grundlagt i 1970, leverer løsninger inden for blandt andet el, VVS og ventilation. Siden dengang har virksomheden leveret resultater år efter år, og medarbejderstanden er vokset fra fem til 140 medarbejdere, der i dag er fordelt mellem afdelinger i Skagen, Hirtshals, Hjørring, Aalborg og Århus. 

- Vores strategi er at drive en sund virksomhed med faglig stolthed. Vi skal have kompetente medarbejdere, og vi skal tage et ansvar i at uddanne fremtidens arbejdskraft, og så skal vi følge med branchens udvikling. Jeg tror, at vi er blevet en Succesvirksomhed, fordi vi har en god økonomi, en ordentlig likviditet, og fordi vi leverer et kvalitetsmæssigt håndværk. Selvom vi er store, skal vi have benene på jorden, og det føler jeg, at vi har.

Anders Christian Nielsen
Adm. direktør, Erik Lytzen A/S

Om Succesvirksomhed

Erhvervsprisen Succesvirksomhed anerkender og hylder hvert år de 1.000 små og mellemstore virksomheder, som kontinuerligt formår at skabe vækst og stærke finansielle resultater. Landets succesvirksomheder er kendetegnet ved at levere det lange seje træk og for at bidrage markant til det lokalsamfund, de er en del af, såvel som til dansk erhverv som helhed.

Spar Nord og BDO stiftede erhvervsprisen i 2019 med et ønske om at hylde en helt særlig elite af mindre og mellemstore virksomheder i dansk erhvervsliv. Det er de 200 virksomheder i hver af landets regioner, der leverer et særligt bidrag til vækst og velstand i lokalområderne og til dansk økonomi som helhed.

Alle succesvirksomheder får en vinderstatuette, som synligt bevis for deres indsats. Derudover bliver alle vinderne hyldet til en regional finale, hvor også de allermest fremtrædende Succesvirksomheder i regionen bliver fremhævet. I hver region uddeler Spar Nord og BDO én hovedpris og tre regionale specialpriser inden for områderne ’digital omstilling’, ’lokalt engagement’ og ’bæredygtighed’.

Til efteråret 2022 bliver erhvervsprisen Succesvirksomhed endnu en gang uddelt.

Læs mere om Succesvirksomhed

Publiceret:
25. maj 2022