En hybrid mellem klinik og butik skaber resultater

I 2021 var Kaiser Sport og Ortopædi blandt de 1.000 danske virksomheder, der modtog erhvervsprisen Succesvirksomhed. Erhvervsprisen hylder de danske små og mellemstore virksomheder, der har formået et at skabe vækst og solide finansielle resultater - år efter år.

Spar Nord og BDO uddelte i 2021 erhvervsprisen Succesvirksomhed for tredje år i træk. Prisen bliver givet til de små og mellemstore virksomheder, der på imponerende vis har formået at levere vækst og resultater kontinuerligt over mange år. Blandt de 1.000 virksomheder, der modtog prisen i 2021, var Kaiser Sport og Ortopædi (KSO). En virksomhed, der i over 20 år har forebygget og behandlet sportsskader hos danskerne gennem sundhedsfaglig behandling og professionelt sportsudstyr.

KSO har en ambition om at være mere end en traditionel løbebutik. Derfor har de gode kræfter bag forretningen sikret udviklingen af en unik hybrid mellem et moderne butiksmiljø for løb, gang og indendørssport og et professionelt klinkunivers for fysioterapi, osteopati og produktion af ortopædiske indlæg. 

- Der er rigtig mange dygtige fysioterapeuter, og der er mange dygtige skobutikker, men vi repræsenterer en tværfaglighed, hvor vi tænker tredimensionelt: Hvordan er du bygget? Hvordan bevæger du dig? Hvad bevæger du dig i? Denne tredimensionelle tilgang, mener vi, er svaret på de problemer, som vores gæster har, fortæller Jan Steinicke, der er partner og adm. direktør i KSO.

Med afsæt i de grundlæggende værdier; nærvær, faglighed og passion kombineret med den tværfaglige tilgang, har KSO opbygget en unik og succesfuld forretning, men ambitionerne stopper ikke her.

- Vi drømmer stort i KSO, og vores fremtidsdrømme er at blive landsdækkende. Og hvis vi drømmer rigtig stort, så kunne en international ekspansion også være en mulighed.

Jan Steinicke
Partner og adm. direktør i KSO

Om Succesvirksomhed

Erhvervsprisen Succesvirksomhed anerkender og hylder hvert år de 1.000 små og mellemstore virksomheder, som kontinuerligt formår at skabe vækst og stærke finansielle resultater. Landets succesvirksomheder er kendetegnet ved at levere det lange seje træk og for at bidrage markant til det lokalsamfund, de er en del af, såvel som til dansk erhverv som helhed.

Spar Nord og BDO stiftede erhvervsprisen i 2019 med et ønske om at hylde en helt særlig elite af mindre og mellemstore virksomheder i dansk erhvervsliv. Det er de 200 virksomheder i hver af landets regioner, der leverer et særligt bidrag til vækst og velstand i lokalområderne og til dansk økonomi som helhed.

Alle succesvirksomheder får en vinderstatuette, som synligt bevis for deres indsats. Derudover bliver alle vinderne hyldet til en regional finale, hvor også de allermest fremtrædende Succesvirksomheder i regionen bliver fremhævet. I hver region uddeler Spar Nord og BDO én hovedpris og tre regionale specialpriser inden for områderne ’digital omstilling’, ’lokalt engagement’ og ’bæredygtighed’.

Til efteråret 2022 bliver erhvervsprisen Succesvirksomhed endnu en gang uddelt.

Læs mere om Succesvirksomhed

Publiceret:
16. juni 2022